Asko VirtaMerikarvia

Merikarvia-Seuran toimintaan ja kotiseututyöhön kaivataan mukaan nuoria. Tuleva vuosi sisältää jälleen myös mielenkiintoisia haasteita, sillä Merikarvia täyttää 150 vuotta ja Merikarvia-seura 25 vuotta.

Seura jatkaa Lauri Hakosalon luotsaamana. Hallituksen jäseniksi syyskokouksessa valittiin Juhani Aalto, Juhani Mellanoura, Helena Tähkänen, Erkki Vanhatalo, Ilmo Saari, Anja Ranta, Jorma Rinne, Jouko Venho, Seija Väre ja Asko Virta. Heidän varajäsenikseen valittiin Anna-Leena Viertomaa, Pertti Kangas, Jukka-Pekka Kulosaari, Aarno Tarkkio, Altti Mäntylä, Sirpa Vähätalo, Jari Stenroos, Anne Kosma, Antti Väre ja Kaisa Saari. Toiminnantarkastajana jatkaa Pauli Pihlajamäki ja varalla Tuula Päiviölä.

Seuran pöytästandaareja kunniapuheenjohtaja Jorma Rinne jakoi tällä kertaa kuusi. Arvokkaan viirin saivat ne Kotiseutupelin kimpussa häärineistä ne, joilla ei vielä sitä ole eli Lauri Hakosalo, Anna-Leena Viertomaa, Aki Palomäki, Asko Virta ja Helena Tähkänen. Jouko Venho sai viirin Sukujen Sillan työstään. Lisäksi kukitettiin viisi seuran työmyyrää.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa seuran varapuheenjohtajaksi valittiin kunniapuheenjohtaja Jorma Rinne, sihteeriksi Asko Virta, rahastonhoitajaksi Seija Väre ja arkistonhoitajaksi Jouko Venho.

Vanha-Heikkilän majatalossa pidetty kokous oli jälleen myös lämminhenkinen puurojuhla. Perinteisen mantelin puurostaan löysi Aki Palomäki. Hän sai Tiedäks sä -kotiseutupelin ja emännältä vielä taulun.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio