Köffillä tanssitaan jälleen ja uudet tuulet puhaltavat - Elämänmeno - Merikarvia-lehti

Köffi tanssittaa jälleen: Lounaslinjasto sivuun ja karaoketanssit pystyyn

Lauantaina jälleen tanssitaan. Köffin yrittäjät Karoliina Hakala ja Katariina Ruissalo lupaavat, etteivät he itse tartu karaokemikkiin.

25.1.2018 10:04

YRITYKSEN ELÄMÄÄ Köffillä puhaltavat uudistavat tuulet. Kiitos lankoskelaisten karaokevinkin. Kyläyhdistyksen pikkujouluissa heräsi toive, että talossa juhlittaisiin jälleen, niin kun on aikoinaan ollut Anne Ruissalon yritysideakin. Lounaslinjasto vain sivuun ja tanssiparketti on käytössä.

–Innostuimme, kun kyläläiset pyysivät että olisi kiva jos tapahtuisi enemmänkin. Ehdimme jo vähän epäilläkin karaoketanssien suosiota, mutta kun väkeä tulvi ensimmäisellä kerralla sisään ja tanssiparketti täyttyi niin täytyyhän iloon vastata, yrittäjäsisarukset Karoliina Hakala ja Katariina Ruissalo toteavat.

Seuraavat karaoketanssit järjestetään lauantaina 27. tammikuuta. Karaokemestarina toimii Kalevi Eränen. Laulajia oli heti alussa 30 jonossa.

–Todella taitavia laulajia, yrittäjät kehuvat karaokekulttuuria.

Kun kerran yleisö haluaa tanssia, niin musiikkikin on tanssimusiikkia. Tanssijat tulivat yllättävän laajalta alueelta, mikä yllätti.

–Ilmeisesti näille on kysyntää enemmänkin, Köffin yrittäjät iloitsevat saamastaan juhlavasta yleisöstä kaamosaikana.

Vilkkaan kesän jälkeen yrittäjäsisarukset huokasivat hetkeksi, mutta nyt ideariiheltä pulppuaa ahaa-elämyksiä keskiviikkoisin järjestettävien kansainvälisten teemalounaiden ja Burger-Berjantain lisäksi. Naistenpäivänä 8. maaliskuuta kello 18 alkaen lounastila puetaan minimessutapahtumaksi. Mukaan on jo ilmoittautunut kymmenkunta sekä paikallista että seudullista yrittäjää ja edustajaa.

Köffin Karaoketanssit …lauantaina 27.1. klo 20-24.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset