Erä- ja riistamessuille oli kysyntää, joten Leväsjoen kyläyhdistys lähti kokoavaksi voimaksi - Elämänmeno - Merikarvia-lehti

Erä- ja riistamessuille on kysyntää, joten Leväsjoen kyläyhdistys ryhtyi kokoavaksi voimaksi – Leväsjoelle nousee myös uusi riistankäsittelylaitos, jota voi vuokrata

Pyyntivälineet, metsästyskoirat, loukut ja trofeet esitellään kattavasti Leväsjoki-päivässä lauantaina 24. elokuuta. Koko perheen tapahtumassa on myös koiraesittelyjä ja Riistakeskuksen rastirata. Tutuiksi tulevat myös vesilintujen kosteikkotarpeet ja kalastusvälineet. Tarjolla tietysti riistasoppaa!

Siikaisten metsästysseurat yhdessä riistanhoitoväen kanssa järjestävät lauantaina 24.8. kello 10-16 monipuolisen eräharrastus- ja perhetapahtuman Leväsjoen Päivölässä. Kalevi Koivumäki, kyläyhdistyksen pj. Antti Vuorela ja Juha Ylikahri odottavat paikalle jopa 700 kävijää.

22.8.2019 19:00

SIIKAINEN Leväsjoen kyläyhdistys lyöttäytyi paikallisten metsästysseurojen, kalastajien ja riistahoitotoimijoiden kanssa yhteen alan uudistusten edistämiseksi ja tiedon lisäämiseksi. Tiimityönä syntyi perinnepäivän nimissä messut, jonka odotetaan kokoavan Päivölään ja sen pihapiiriin useita satoja kiinnostuneita. Tapahtumassa esitellään eränkäyntiä niin nykyaikaisten vaatimusten kuin vanhan ajan nimissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset