Tältä näyttää ja näin toimitaan Porin koronavastaanotolla - Elämänmeno - Merikarvia-lehti

Tältä näyttää Porin koronavastaanotolla ja näin siellä toimitaan – ”Osaa potilaista ahdistaa, mutta usein omia oireita enemmän huolettaa se, että läheinen sairastuu”

Koronaterveysasema Porin Koivulassa on omistettu nyt vain vaikeammista hengitystieinfektion oireista kärsiville. Maanantaista alkaen asemalla on myös otettu koronavirustestinäytteitä. Satakunnan Kansa pääsi käymään lukittujen ovien taakse ennen vastaanoton aukioloa.

Suojattuna. Vahtimestari Jani Haapaniemi poimii koronavastaanotolle tulevan potilaan sisään lukitun ulko-oven takaa. Ensimmäisenä potilaalle laitetaan kasvomaski, jonka saa poistaa vasta palattuaan ulkoilmaan.

1.4.2020 19:00

Pori

Vahtimestari Jani Haapaniemi on vaihtanut siviilit siniseen hoitohenkilökunnan asuun. Hän pukee tottuneesti maskin ja visiirin hieman ennen aamukahdeksaa. Pian saapuu ensimmäinen ajan varannut potilas.

Vielä muutama viikko sitten Haapaniemi valvoi Porin keskustan uimahallilla uimarien turvallisuutta. Koronarajoitusten suljettua hallin kaupungilta tuli tarjous siirtyä töihin terveysasemalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset