Espoolaisrouva Tiia Forsström myy miehensä kanssa seksiä kotonaan: ”Ongelma suomalaisten seksielämässä ei ole se, mitä siellä on vaan se mitä siellä ei ole” - Elämänmeno - Merikarvia-lehti

”Haluaisin kokeilla seksin myymistä”, ehdotti Tiia miehelleen kotisohvalla - nyt espoolainen kolmen lapsen äiti tietää, mikä suomalaisten seksielämässä mättää

Tiia Forsström on filosofian maisteri ja keski-ikäinen espoolaisrouva. Työkseen hän myy miehensä Jounin kanssa seksiä 250 euron tuntitaksalla, yhdessä ja erikseen. Hintaan sisältyvät suutelu, anaaliseksi ja arvonlisävero.

31.5.2019 19:00

Esimurrosikäisen Tiia Forsströmin fantasioissa ei harrastettu seksiä maksusta eikä edes ilmaiseksi. Niissä pidettiin kädestä kiinni ja mentiin isona naimisiin.

Lähes kolmekymmentä vuotta myöhemmin nelikymppinen Forsström vietti miehensä Jouni Forsströmin kanssa tyypillistä tammikuista maanantaita omakotitalossaan Espoossa. Pariskunta kävi keskustelun, jollaista nuori Forsström uskoi tuskin koskaan käyvänsä. Keskustelun kulku on kuvattu tuoreessa Ammattirakastaja-kirjassa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos