Ennen joulua tulee pulaa elektroniikan hittituotteista – jos korvaava malli ei kelpaa, tee hankintapäätös nopeasti: ”Ne voivat loppua normaalia aikaisemmin” - Elämänmeno - Merikarvia-lehti

Ennen joulua tulee pulaa elektroniikan hittituotteista – jos korvaava malli ei kelpaa, tee hankintapäätös nopeasti: ”Ne voivat loppua normaalia aikaisemmin”

Komponenttipula ja maailmanlaajuinen kuljetuskriisi vaikuttavat joulun toimituksiin. Suosituimmat tuotteet loppuvat joka joulu, mutta nyt tilanne voi olla normaaliakin vaikeampi.

Powerin myymäläpäällikkö Mika Kuusimäki (oikealla) auttoi Julius Juntusta hänen puhelimensa kanssa. Julius oli samalla hakemassa itselleen syntymäpäivälahjaksi pelikuulokkeita isänsä Aki Juntusen kanssa.

27.10.2021 19:30

Moni on oppinut kantapään kautta, että jouluostosten kanssa saattaa jäädä luu käteen, jos ostokset jättää viimeisille päiville ennen jouluaattoa. Tänä vuonna riski siihen on vielä normaaliakin suurempi. Ennen joulua pulaa tulee lähes varmasti suosikkituotteista. Vielä normaaliakin joulua enemmän.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos