Sadonkorjuun parhaita kokattiin koulun opetuskeittiössä - Elämänmeno - Merikarvia-lehti

Sadonkorjuun parhaita herkkuja kokattiin koulun opetuskeittiössä Merikarvian uusmarttojen johdolla

Merikarvian Uusmartat saivat uusia reseptejä ja maustamisvinkkejä syyssadon hyödyntämiseen Marttojen ruokakurssilla tiistaina.

Vaatii keskittymistä. Ulla Yliknuussi ja Sari Raininko, oikealla, rypyttivät sienipiirasia.

4.11. 15:15

Kanavuoka sai kaverikseen kukkakaalia sekä myskikurpitsaa. Kesäkurpitsapihveihin sopii halloumijuusto ja marjapiirakan pohjaan voi lisätä vaikka palsternakka-raastetta. Kahviherkun kruunaa palsternakka-puolukkaruudut. Niissä maistuu kardemumma.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos