Satakunnan kokoontumisrajoituksia puretaan lauantaina – Kaikki kaksi viikkoa sitten suljettaviksi määrätyt tilat vapautetaan tietyin rajoituksin

Aluehallintoviraston uusi päätös vapauttaa kaikki 14. tammikuuta suljetuiksi määrätyt liikunta-, urheilu-, huvi- ja virkistystoimintaan käytettävät tilat.

Ulkotiloissa yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa osallistujamäärää ei rajoiteta ollenkaan. Sisätiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa on riski tartuntaryppäiden syntymiseen. Merikarvialle kirjattiin perjantaina yksi tartunta lisää, eli niitä on nyt ollut 104.

28.1. 16:27

Satakunnan ja Varsinais-Suomen yleisötilaisuuksia, yleisiä kokouksia ja tilojen sulkemista koskevat rajoitukset kevenevät merkittävästi lauantaista 29. tammikuuta alkaen, kertoo Lounais-Suomen aluehallintovirasto (Avi).

Sisätiloissa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokouksia voi jatkossa osallistua korkeintaan puolet tilojen suurimmasta sallitusta yleisökapasiteetista. Esimerkiksi Isonmäen jäähalliin voi ottaa lauantaista alkaen yli 3 000 katsojaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos