JHL lasten ilossa mukana: Pikkumyyt nauttivat duploista ja muista lelulahjoista

Norkoolin varhaiskasvatuksessa leluille on kysyntää, kun talossa on jo 120 lasta. JHL:n paikallisosaston lahjoituksen otti käyttöön ensimmäisen Pikkumyyt, uusi sisarusryhmä.

Mikäs tämä tällainen päivä on, ihmettelivät pikkumyyt. Marjo Peltomäki, vasemmalla ja Kirsi Rintamäki, oikealla, Norkoolista ottivat vastaan JHL Merikarvian lelulahjoituksen Hannele Tuohimaalta ja Mari Luotoselta.

2.3. 11:29

Kolin kolin klinks, pör pör ja lähti se ooh-ääni 1–4-vuotiaiden suusta ilonhihkaisuinakin keskiviikkoaamuna Merikarvian Norkoolin päiväkodissa. Lelulahjoitus oli heti pikkuisten käytössä. Pikkumyyt on uusin 120-lapsisen Norkoolin 7. ryhmä, jossa temmeltää nyt 8 lasta.

Koronan takia JHL:n paikallisosastolle pääsi kahdessa vuodessa kertymään jäsenmaksupalautuksia sen verran, että siitä ovat osansa saaneet myös nuorisotila, jääurheilijat ja nyt myös kunnan pienimmät.

Ilo ylimmillään. Baby born -nuket saivat hetkeksi unohtua, kun viimeisten pakettien joukossa lapset pääsivät kippaamaan palikkapaketin.

Varhaiskasvatuksen johtaja Kirsi Rintamäki oli lahjoituksesta kiitollinen. Aloite tuli JHL:ltä, ja tarvetta on aina uudistaa leluja. Pallot, legot, autot ja nuket olivat edelleen suosittuja ja melkoinen lasti niitä kertyi 200 eurolla.

”Lelut kierrätetään muillekin osastoille”, Rintamäki totesi.

Lahjoittajina Hannele Tuohimaa ja Mari Luotonen saivat huomata sisarusryhmän ottaneen varhaiskasvatuksen opettaja Marjo Peltomäen ja sijaisen Elina Kankaan ohjauksessa kaikki lelut innolla käyttöön, kun paketit saatiin avattua.

JHL:ssä on Merikarvialla noin 115 jäsentä, eli lähes saman verran kuin päiväkodissa on lapsia. Edellisen kerran lelulahjoituksen teki Norkoolille LC Merikarvia.

JHL:n edustajina Mari Luotonen ja Hannele Tuohimaa lahjoittivat lelukuorman Norkoolin päiväkotiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos