Nappasitko upean talvikuvan? Lähetä se toimitukseen ja osallistu kilpailuun!

Merikarvialla tallentuneita hetkiä voi lähettää 23. maaliskuuta asti. Kilpailun voittaja julkistetaan torstaina 31. maaliskuuta.

Merikarvia-lehti järjestää lukijoilleen talvikuvakisan. Tämä maisemakuva on otettu Krookasta 7. maaliskuuta 2022.

10.3. 15:00

Talvi on pikku hiljaa jäämässä taakse ja kevätaurinko sulattaa jo viime kuukausina melkoisen korkeaksi kasvanutta hankea.

Kevään kurkistelusta huolimatta nyt on vielä hyvä aika palata ajassa hieman taaksepäin ja selata puhelimelta tai kameralta millaisia talvikuvia sitä onkaan tullut otettua, sillä Merikarvia-lehti järjestää lukijoilleen talvikuvakilpailun.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa lehtemme lukija, siinä on kuitenkin kaksi sääntöä: kuvat pitää olla otettu tänä talvena ja Merikarvialta.

Toimitus valikoi ennakkoon mielestään kymmenen parasta kuvaa. Kilpailun voittajan valitsee toimitus paikallisten alan harrastajien kanssa.

Lähetä siis nappaamasi kuva mahdollisimman hyvälaatuisena Merikarvia-lehden toimituksen sähköpostiin osoitteeseen: toimitus.merikarvialehti@sanoma.fi

Laita kuvan yhteyteen kuvaajan nimi, missä ja koska kuva on otettu. Mikäli kuvassa on tunnistettavia henkilöitä, muistathan pyytää julkaisuluvan!

Kuvia voi lähettää 23. maaliskuuta asti. Kilpailun voittaja julkistetaan torstaina 31. maaliskuuta.

Kolmelle parhaalle on luvassa palkinto.

Kilpailuun osallistuneita kuvia tullaan julkaisemaan Merikarvia-lehden verkkosivuilla ja printtilehdessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos