MasterChef-kilpailija Tiia Karhu laati pääsiäismenun – Näin valmistuu kolmen ruokalajin juhla-ateria

Perinteisen tyylin pääsiäismenun valmistaminen vaatii vaivannäköä, mutta maut palkitsevat.

Pääsiäismenun pääruoka on karitsan karetta pistaasikuorrutteella, juuriselleripyreellä ja granaattiomenakastikkeella.

14.4. 11:00

Ulvilalainen MasterChef-kilpailija Tiia Karhu laati Merikarvia-lehden lukijoille pääsiäismenun kahdelle ruokailijalle.

Uuniin laitetaan karitsan karetta, alkuruoaksi on parsaa ja jälkiruoaksi mangosorbettia.

”Karitsan kuorrutteesta löytyvä pistaasi ja kastikkeen granaattiomena tuovat varmasti myös uusia makuja jokaiseen pääsiäispöytään”, Karhu sanoo.

Alkuruoka

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos