Leikki-Heikki ja Leikkivempain tutuiksi P2-konsertissa

Merikaravian kunnalle jälleen näkyvyyttä Krookan maisemissa järjestettävässä Pikku Kakkosen konsertissa ja -puuhamaassa.

Pikku Kakkosen ohjelmat ovat pyörineet lasten hyväksi jo lähes viidellä vuosikymmenellä. Nyt konserttikiertue koetaan torstaina myös Merikarvian Krookassa.

14.6. 13:24

Kun Pikku Kakkosen tunnusmusiikki alkaa, monella sukupolvella alkavat muistot pulputa mieleen. Pikku Kakkosen kesäkiertue on sekin oma lukunsa. Silloin leikitään porukalla.

Pikku Kakkonen viihdyttää perheitä Merikarvialle Krookan satamassa torstaina 16. kesäkuuta. Kiertue on herättänyt suurta kiinnostusta lapsiperheissä jo etukäteen.

Koko perheen Leikitään Pikku Kakkosta -ulkoilmatapahtuma alkaa kello 16 ja jatkuu kello 19 asti. Kaikille avoimessa tapahtumassa konsertti koetaan noin kello 17, jolloin yleisö pääsee leikkimään ja laulamaan tuttujen juontajien ja hahmojen kanssa.

”Leikkitirehtööreinä lavalla hääräävät Pikku Kakkosen Nalle ja Leikki-Heikki, sekä ihmeellinen Leikkivempain. Tapahtuma tarjoaa tekemistä perheille ja mukana on myös paikallinen MLL:n yhdistys”, kertoo Yle1:n viestinnän asiantuntija Marjo Suvanto.

Konserttipaikka on esillä myös Pikku Kakkosen lähetyksissä. Jokaisella paikkakunnalla tapahtuma tuo kyseistä paikkakuntaa esiin. Konsertit myös taltioidaan ja esitetään Pikku Kakkosen lauantaiaamuissa ja Yle Areenassa 2. heinäkuuta alkaen. Konsertin yhteydessä nähdään erillinen insertti joka paikkakunnalta. Merikarvialla kuvattu konsertti nähdään 27. elokuuta.

Ylen lastenohjelmiin on viime aikoina tilattu muusikoilta ihan uutta lastenmusiikkia! P2-lastenkonsertit ovat keränneet Yle Areenassa jo huimat 4,2 miljoonaa katselua ja audiopuolella 100 lastenlaulua -kokonaisuus on lapsiperheiden suosiossa.

Pikkumuusikot puolestaan kannustaa lapsia musiikin harrastamiseen. Pikku Kakkosen sovelluksessa voi opetella musiikin alkeita ja nyt Merikarvialle saapuvassa konsertissa perheet voivat musisoida yhdessä.

Merikarvian tapahtumassa laulettavien laulujen sanat löytyvät täältä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos