Timo Aro kotiseutujuhlassa: ”Merikarvia on paljon kokoaan isompi kunta, joka on onnistuneesti kyennyt välttämään ennusteiden lupaaman häijyn tulevaisuuden”

Merikarvia-seuran vuosittainen kotiseutujuhla on kotiseututyöstä, paikkakunnan historiasta ja myös jokapäiväisestä elämänmenosta kiinnostuneiden vuosittainen kohokohta.

Vuoden 2021 kotiseututeosta, kirjasta Pytingiltä Pytingille kunniakirjoin palkittiin kirjan toimituskunta. Kunniakirjan saivat: Juhani Mellannoura, Hanna Alho-Kivi ja kuvasta puuttuva Aki Palomäki. Kunniakirjan sai myös kirjan ideoinut Lauri Hakosalo. Seuran puheenjohtaja Juhani Kotiranta ja sihteeri Anna-Leena Viertomaa luovuttivat kunniakirjat.

5.7. 13:15

Kotiseutujuhlan tervehdyssanoissaan seuran puheenjohtaja Juhani Kotiranta korostikin kotiseututyön merkitystä merikarvialaisessa elämänmenossa.

Juhlapuheessaan aluekehittämisen asiantuntija Timo Aro kertoi aluksi omaavansa vahvan Merikarvia-suhteen. Viikonloppuja ja lomia Aro on viettänyt Kasalassa, josta kumpuaa hyviä lapsuusajan muistoja limpsa- ja karkkipäivineen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos