Aamupalan sanotaan olevan päivän tärkein ateria – Kolme ravitsemusterapeuttia kertoo, mistä heidän oma aamiaisensa koostuu

Kysyimme kolmelta ravitsemusterapeutilta millainen on heidän aamupalansa.

Jos aamupala jää heikoksi, nälkäpaine kasvaa iltaa kohti suureksi.

10.7. 9:00

Ihan ensimmäiseksi keitetään kahvit.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Katja Nissinen aloittaa aamunsa niin kuin sadat tuhannet muutkin suomalaiset.

”Ei tule mieleen aamua, jolloin en olisi juonut kahvia. Arkisin juon yhden mukillisen, mutta viikonloppuisin voi mennä kaksikin mukillista sanomalehteä lukiessa. En tarvitse kahvia niinkään kofeiinin takia, vaan tykkään sen mausta”, Nissinen kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos