Lähiruokapäivänä tuottajat avaavat ovensa kävijöille – Merikarvialta mukana Ollilan hunajatila

Kim Karrenberg ja Christina Eiber maistelevat tilalla tuotettua hunajaa. Maku on erilainen riippuen siitä, missä ja milloin hunaja on kerätty.

8.9. 11:00

Valtakunnallista Lähiruokapäivää vietetään lauantaina 10.9. Merikarvialta tapahtumaan osallistuu Ollilan hunajatila, johon voi käydä tutustumassa kello 10 - 14 välisenä aikana.

Lähiruokapäivän aikana yleisöllä on mahdollisuus tutustua erilaisten tuottajien toimintaan sekä ostaa tuoreita raaka-aineita suoraan tekijöiltä ympäri Suomen. Eri kohteissa kävijöillä on mahdollisuus tutustua muun muassa paikan eläimiin, koneisiin, tuotannon prosesseihin, pihapiiriin, lähiruokaan, makujen maailmaan sekä maaseudun elämyksiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos