Haastekampanja Merikarvian seurakunnalta: Torkkupeittoja isoäidinneliöistä pääsee nyt jokainen tekemään ikäihmisten iloksi – malli on helppo

Näihin saa upotettua lankakerien loput ja koko värimaailman Seitsemän veljestä -villalangalla. Valmiit torkkupeitot seurakunta lahjoittaa vanhuksille.

Tuula Ruoppa-Salo, Helena Valli ja Anu Estakari-Vanhatalo pääsivät jo suunnittelemaan ensimmäisen torkkupeiton kokoa torstain käsityökerhossa. Neliöt virkataan lopuksi yhteen.

21.10. 12:30

Osaatko tehdä isoäidin neliöitä virkkaamalla? Diakoni Helena Valli vakuuttaa, että Marttojen ja Novitan ohjeilla mallin osaa tehdä kuka tahansa. YouTubessa mallista on videoita myös Suuri Käsityölehden toteuttamana.

Kun tällaiseen koukkuun jää, on hyvä haastaa muutkin luomaan valoa, lämpöä ja iloa Merikarvian ikäihmisille. 10x10 senttimetrin kokoisia virkkauksia nyt todella tarvitaan, jos yhteen peittoon niitä uppoaa noin 176 palaa, jos peiton koko on 110cm x 160cm. Marttojen mallissa paloja on 24, mutta ne on kooltaan isompia 15x15 senttisiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos