Tonttupolku antaa ajatuksia ja joulumieltä – ota haaste vastaan ja osallistu

Pitkään muhinut Muistikahvilan idea toteutui. Tarjolla on ennen kaikkea joulumieltä ja ulkoilun iloa.

Tonttupolku kutsuu ulkoilemaan Oloneuvoksentien miljöössä 20. joulukuuta saakka. Polun ovat ideoineet muistikahvilan tontut.

16.12.2022 17:00

Wassan rivitaloalueelle Merikarvialle on viritetty tonttupolku hyvän mielen rasteineen. Avajaisia vietettiin tiistaina ja polun pääsee kiertämään 20. joulukuuta saakka.

Päätonttuina reitin suunnittelussa ovat häärineet Merja Kallio ja Eija Marttila.

”Tonttupolku toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa. Se toteutetaan osana muistikahvilan toimintaa ja polku on avoin kaikille. Reitti tulee polveilemaan vanhustentaloalueen läpi. Se alkaa L-O-talojen pihasta ja päättyy A-B-taloille”, tontut tiedottavat.

Pysähdy heti ja nauti hiljaisuudesta, vinkkaavat tontut. Mitä kuulet?

Tonttupolun varrelta kulkija kohtaa jouluisia yllätyksiä, tehtäviä ja ajatuksia. Polulta löytyy H–J -talojen pihasta suihkulähde, johon voi halutessaan jättää kynttilän tuomaan valoa iltojen pimeyteen. Voit myös ottaa oman taskulampun matkaasi mukaan, pääset tarkemmin kurkistelemaan piiloihin.

Muistikahvilan kanssa polkua ovat olleet varmistamassa Vanhustenkotiyhdistys, Merikarvian kunta sekä arpajaispalkintoja lahjoittaneet Merikarvian Apteekki, K-Market ja S-Market.

”Toivomme mahdollisimman monen löytävän viikon aikana tonttupolulle ja saavan sieltä joulun odotukseen mukavan pienen ilon lisän sekä ulkoilun riemun”, tontut yllyttävät osallistumaan.

Valoa ja joulumieltä tonttupolulta.

Tonttupolku sopii hyvin niin ikäihmisten kuin lapsiperheiden kuljettavaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos