Näin tehdään täydelliset blinit ilman käryä

Perinteisten blinien valmistamisessa on työvaiheita, joissa ei kannata hötkyillä. Keittiömestari antaa käytännön vinkkejä blinien paistamiseen kotona.

Jos ryhtyy paistamaan blinejä, voin käyttämisessä ei kannata olla turhan arka. Täydellinen rapeus syntyy reilusta määrästä voita sekä kuumasta pannusta.

5.2. 9:00

Kullanruskea ja rapea pinta, sopiva suolaisuus sekä happamuus, ravintola Kappelin keittiöpäällikkö Kimmo Martiskainen kuvailee onnistuneen blinin olemusta.

Helsingissä sijaitsevassa ravintola Kappelissa blinejä paistetaan kiivaimman sesongin aikana jopa satoja päivässä. Kysyimme Martiskaiselta, mitkä ovat tärkeimmät seikat taikinan valmistamisessa sekä blinien paistamisessa, jotta lopputulos olisi kuvailun mukainen ja ennen kaikkea herkullinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos