Viinirypäleistä saa juuston kaveriksi huikean herkun helpolla, mutta hieman yllättävällä tavalla – Nappaa juustoiset reseptit talteen tästä!
Juustoiset herkut maistuvat ulkoilun jälkeen. Parhaat nuotioperunat maustetaan valmiiksi, pakataan nyytteihin ja paistetaan ulkona. Valuva, kuuma juustodippi saa huikean makuparin, jota kannattaa kokeilla.
Jos et ole vielä kokeillut paistettuja, balsamicolla maustettuja viinirypäleitä, tee se nyt. Kuva: Tuomas Kolehmainen
Suvi Rüster
26.2. 19:00
Valuva juusto lehtitaikinakierteiden sylissä, nuotiolla paistetut sopivan tuliset cheddarjuustoperunat sekä rapeaksi kuorrutettu leipäjuusto maistuvat täydellisiltä ulkoilun jälkeen.
Leipätikut sekä juustodippi syntyvät, kun puukuoreen pakattu juustokiekko asetellaan lehtitaikinalevyn keskelle. Juuston ympäriltä suikaloidut taikinanauhat kiepautetaan kierteille.