Näin kirjaudut Merikarvia-lehden verkkoon

Saat Merikarvia-lehden tilauksesta enemmän irti, kun otat käyttöön digipalvelumme.

Merikarvia-lehden verkkosivujen kautta pääset lukemaan uutisvirran lisäksi näköislehdet.

1.3. 8:18

Merikarvia-lehden tilaajana sinulle kuuluu kaikki journalismimme. Juttuja pääset lukemaan verkko-osoitteessa merikarvialehti.fi.

Saat juttujen lisäksi käyttöösi livelähetykset, videot, tallenteen ja näköislehdet käyttöösi, kun kirjaudut sisään.

Verkkopalveluun kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin sekä muokata niiden tilauksia ja vaihtaa vaikkapa osoitetietosi.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Merikarvia-lehden tilaukseen.

Aloita kirjautuminen painamalla merikarvialehti.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Jos jutut eivät avaudu

Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajalle tarkoitettuja juttuja tai näköislehteä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Kirjaudu ulos ja sitten uudestaan sisään oikealla sähköpostiosoitteella.

On myös mahdollista, että tilausta ei ole yhdistetty Sanoma-tiliisi. Yhdistät Merikarvia-lehden tilauksesi Sanoma-tiliin osoitteessa oma.sanoma.fi/tilaukset. Klikkaa Yhdistä tilaus -otsikkoa ja etsi Tuotteen nimi -alasvetovalikosta Merikarvia-lehti. Täytä lomakkeeseen nimesi, asiakasnumerosi ja postinumerosi ja paina Hae tilaus -painiketta. Asiakasnumerosi löydät laskusta.

Jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä, klikkaa kirjautumisnäkymässä linkkiä Luo Sanoma-tili. Täytä omat tietosi linkistä avautuvalle lomakkeelle ja hyväksy ehdot. Vahvista Sanoma-tilisi sähköpostiisi tulleen linkin kautta ja yhdistä tilauksesi Sanoma-tiliisi yllä olevan ohjeen mukaan. Kirjaudu sisään ja pääset juttujen pariin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos