Viikonlopun Terve ruoka -messut Tuorilassa toi esiin kotimaista ruokaa ja kotimaisia ruoantuottajia. Näytteilleasettajien myyntipöydät notkuivat monenlaisista herkuista hunajasta viiniin, juustosta perunoihin ja kaikesta siltä väliltä.
Ruoantuottajat haasteiden keskellä – ”Rakkaudesta lajiin tätä tehdään”
Järjestyksessään toiset kotimaiseen ruokaan keskittyvät messut täyttivät Koivuniemen Herran viikonloppuna.
Paneelissa keskustelivat Ravintorenkaan toimitusjohtaja Sanna Herttua-Laiho, Meggalan Viinitilan emäntä Sofia Latvajärvi, viljelijä Janne Lehtinen, kalastaja, maatalon emäntä ja juoksija Kaisa Honkaharju ja Suomen Ammattikalastajaliiton sekä Selkämeren Ammattikalastajien puheenjohtaja Jarno Aaltonen.