Ekola konsertoi 17.9. kirkossa levoksi ja lohduksi

Ekola konsertoi 17.9. kirkossa levoksi ja lohduksi

Lohtua arjen murheisiin. Hanna Ekola konsertoi Merikarvian kirkossa lauluilla, jotka voimaannuttavat.

Marjo Keski-Heikkilä

KONSERTIT Kaipaatko rauhoittavaa levähdyshetkeä tai lohdullisia toivonnäköaloja elämääsi? Hyvän mahdollisuuden uusien voimien keräämiseen tarjoaa Hanna Ekolan Lauluja levoksi ja lohduksi -konsertti Merikarvian kirkossa sunnuntaina 17. syyskuuta. Konsertti alkaa kello 18.

Lämminhenkinen konsertti hiljentää kuulijan hengellisten laulujen myötä kiitoksen, lohdun ja toivon äärelle. Sielukkaat, kuulijaa lähelle tulevat tulkinnat kertovat elämän iloista ja suruista sekä niistä voimavaroista, jotka antavat matkalle voimaa ja lohtua.

Hanna Ekola on monipuolinen taiteilija, joka on esiintynyt jo yli 25 vuotta. Villihevosilla koko kansan tutuksi tulleelta laulajalta on ilmestynyt 12 levyä, joiden joukossa on useita hengellisiä äänitteitä. Lohdullisia toivonlauluja sisältäviä kirkkokonsertteja Hanna on laulanut jo 23 vuoden ajan.

Hanna Ekola on saanut levyistään useita kultalevyjä sekä yhden platinalevyn ja hänet on palkittu myös Emma-palkinnolla. Laulujensa lisäksi Hanna Ekolalta on ilmestynyt 23 ajatelma- ja runoteosta, joista viimeisimpiä ovat Onneksi olet ja tänä vuonna ilmestynyt Ystävyys on valo auringon.

Hanna Ekolan kanssa musisoi laulaja-pianisti Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan. Virpi Salolta on ilmestynyt kaksi levyä.

Lauluja levoksi ja lohduksi -konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään ohjelmia ovelta.

Levoksi ja lohduksi -konsertti Merikarvian kirkossa su 17.9. klo 18.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio