Viihde

Katso kuvat näyttävästä päätöskonsertista – Näin twerkkaa poptähti Antti Tuisku

Tuisku jää kesän Provinssirockin jälkeen tauolle.

Laura Salonen Vision
Katso kuvat näyttävästä päätöskonsertista – Näin twerkkaa poptähti Antti Tuisku

Laulaja Antti Tuiskun ura on kestänyt 14 vuotta. Hän on kotoisin Rovaniemeltä.

Niina Niemelä

Poptähti Antti Tuiskun areenakiertue Mun on pakko twerkkaa päättyi kahteen Helsingin Hartwall Arenan keikkaan viikonloppuna. Tuisku esiintyy vielä kesällä Seinäjoen Provinssirockissa ennen hänen tauolle jäämistään.

Laura Salonen Vision

Tunnelmiaan keikkarupeaman jälkeen Tuisku kuvailee haikeaksi, mutta onnelliseksi. Päällimmäisenä tunteena on kiitollisuus.

–Tuntuu hienolta lopettaa urani mittavin rundi ja En kommentoi -levyn julkaisusta alkanut kolmen vuoden sykli näin.

Esiintyminen ei Tuiskun mukaan ole koko 14-vuotisen uran aikana tuntunut niin hyvältä kuin se tällä hetkellä tuntuu. Se tekee tauolle jäämisestä erityisen haikeaa.

–Kun päätän palata musiikin pariin, tulee palo esiintymistä kohtaan olemaan varmasti vähintään yhtä suuri kuin se tällä hetkellä on, Tuisku sanoo.

Hän haluaa jatkossakin olla yksi niistä artisteista, jotka määrittelevät popmusiikin suuntaa Suomessa.

Laura Salonen Vision

Tavallisen arjen vuoro

Tuiskulla on hänen omien sanojensa mukaan nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus jättäytyä pois musiikin parista, opiskella mahdollisesti uusi ammatti ja maistaa erilaista elämää.

–Mitä suuremmaksi suosioni on tullut, sitä pienemmäksi olen ihmisenä muuttunut. Odotan tavallista arkea tosi paljon, Tuisku sanoo.

Hän on kiitollinen kaikista kokemistaan asioista ja ylpeä saavutuksistaan. Tuisku toivoo, että hänet muistetaan artistina, joka pystyi valamaan ihmisiin rohkeutta ja hyvää fiilistä.

Laura Salonen Vision

Mun on pakko twerkkaa -kiertue vieraili kahdeksassa kaupungissa, myös Rovaniemellä. Show'n näki kaikkiaan yli 50 000 ihmistä.

Laura Salonen Vision
Laura Salonen Vision

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio