Merikarvia
 

MERIKARVIA Kunnanjohtaja Pentti Ala-Luopa saateltiin perjantaina näyttävästi eläkkeelle. Satakunnan kuntien johtotroikat samoin kuin eri yhteistyötahot olivat lähteneet hyvästelykierrokselle todella aktiivisesti. Vierasjono kierteli kunnanviraston aulassa ajoittain ihan peräseinälle asti.

Merikarvia-lehti tallensi videolle läksiäisten tunnelmaa ja ohjelmistoa.

Ala-Luopa luotsasi Merikarvian kuntaa lähes 30 vuotta. Uusi kunnanjohtaja Kimmo Puolitaival aloitti työt 10. huhtikuuta 2018.


Kommentit (1)

  • No niin näin se sitten vaan menee

    Pentin lähtö on tietysti menetys kunnalle kun aktiivinen rahanhankkija jää sivuun päätöksenteosta.
    Toivotaan että uusi kunnanjohtaja ajaa samaa linjaa kunssa ja saadaan pidettyä Merikarvia itsenäisenä kuntana.
    Pentin ajamat tuulivoima hankkeet ovat kunnalle tärkeitä koska ne tuo suuria määriä rahaa kunnan kassaan, Pentin kaukonäköisyys tässäkin asiassa osoittaa että hän tiesi mistä narusta kannattaa milloinkin nyppiä että kunta saa kassansa pysymään hyvässä mallissa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio