Kattoremontti odottaa talkoolaisia – Kuvaskankaan kyläyhdistys sai 12 000 euroa remonttirahaa

Kattoremontti odottaa talkoolaisia – Kuvaskankaan kyläyhdistys sai 12 000 euroa remonttirahaa

Kuvaskankaan kylätalo on päällisin puolin hyvässä kunnossa, mutta katto kaipaa kunnostusta. Kyläaktiivit tietävät, että toimintatonneja tarvitaan.

Marjo Keski-Heikkilä

MERIKARVIA Kuvaskankaan kyläyhdistykselle on myönnetty 12 000 euroa kylätalon korjaamiseen. Yhteensä Satakuntaan tuli seurojentaloille tarkoitettua rahaa 92 000 euroa.

Myös Siikaisten Leväsjoella sijaitseva Päivölä sai jatkoremontteihinsa 7000 euroa. Aiemmin siellä on jo korjattu sekä katto että ulkoseinät.

Seurantalojen korjauksiin jaetaan tänä vuonna valtionavustuksia 1,7 miljoonaa euroa. Korjausavustusten tarkoitus on säilyttää seurantalojen arvokasta rakennusperintöä sekä mahdollistaa talojen käytettävyyttä parantavat korjaukset.

Yhteensä avustuksia saa Satakunnassa 10 hakijaa. Koko maassa avustuksia myönnetään 173 hakijalle.

Seurantalojen korjausavustus jaetaan veikkausvoittovaroista. Suomen Kotiseutuliitto vastaa seurantalojen korjausavustuksen jaosta ja tarjoaa asiantuntija-apua seurantalojen korjauksiin liittyvissä kysymyksissä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio