Köffi kokosi luksusillan – Omana päivänä minimessut ihan naisten iloksi miehiä unohtamatta

Köffi kokosi luksusillan – Omana päivänä minimessut ihan naisten iloksi miehiä unohtamatta

Edes jotain ihanalle naisellesi! Niin pieni mutta tärkeä ele. Yllätä ja vie vaimosi tai tyttöystäväsi vaikka Köffin naisten iltaan.

MERIKARVIA Kansainvälisenä naisten päivänä voi miehiäkin kutsua naisten tapahtumiin. Köffillä, Merikarvian Lankosken kahvila-ravintolassa järjestetään nimittäin naistenpäivän kunniaksi 8. maaliskuuta kello 18 alkaen minimessut, joilta saa niin tietoa kuin tuotteita herkuista ja makuelämyksistä puhumattakaan.

Illaksi Köffin lounassali muuntuu messuosastoksi. Pöytiä ovat varanneet useat eri tuote-esittelijät. Yrittäjä Karoliina Hakala kertoo Merikarvian yrittäjien innostuneen teemaillasta monelta eri alalta. Talo pistää pöydät koreaksi.

Mukana toimintojen esittelijöinä ovat paikallisista muun muassa sähköliikkeen, kukkakaupan, fysikaalisen hoitolaitoksen, lahja- ja sisustus-alan, kampaus- ja kosmetologialan sekä käsityöläisyrittäjien, vaatetus- ja korualan sekä ravinto- ja liikunta-alan ammattilaisia.

Tapahtumapaikalle on järjestetty Merikarvian keskustasta myös kuljetus, joten se kannattaa varata etukäteen.

–Ensimmäinen taksi on varattu täyteen, ja toinenkin on täyttymässä, Hakala kertoo kuljetusjärjestelyistä.

Lähtöruutu on kello 17.45 Rautanetin parkkipaikka.

Naisten ilta kahvila-ravintola Köffillä 8.3. klo 18 alkaen


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio