Kuvakilpailu: Suppailijat voittoon – on onni asua Merikarvialla

Hanan Laine
Kuvakilpailu: Suppailijat voittoon – on onni asua Merikarvialla

Voittokuvan suppailu on ollut nautinto tänä kesänä Hanna Laineelle myös Merikarvian vesillä. Alkuperäinen kuva on pysty.

Marjo Keski-Heikkilä

Merikarvia-lehden kesäkisan voittajaksi lukijat äänestivät netissä kuvan numero 5. Se sai 106 äänestä 22. Äänet jakautuivat varsin tasaisesti kuuden loppusuoralle valitun kuvan kesken.

Voittokuvan suppailijoista auringonlaskussa ikuisti Hanna Laine. Kommentit valokuvasta olivat yksiselitteisiä tyyliin: paras, silmä lepää ja katse viihtyy.

–Ei voi sanoa, että harrastaisin valokuvausta. Kännykkäkameralla näitä näpsittiin, lastentarhanopettajana työskentelevä Hanna Laine kertoi.

Hanna Tammisto
II palkinto. Hanna Tammisto on tykännyt kuvata perheen kanin touhuja pitkin kesää.

II palkinto. Hanna Tammisto on tykännyt kuvata perheen kanin touhuja pitkin kesää.

Toiseksi eniten ääniä sai lemmikkien ystävien ansiosta Pupu-kuva, jonka tallensi noormarkkulainen Hanna Tammisto. Kannattajia sille ilmaantui 21. Pupun olemus ja tyytyväisyysaste oli suorastaan muikea.

–Pupun ilme kuvaa hyvin säitä. Kerrassaan söpö, kuuluivat kilpailuun osallistuneiden lausunnot.

Sari Hindley
Sari Hindleyn upea maaseutumaisema sateenkaarin kera ihastutti lukijoita kolmossijan verran, mutta kehuja sateli kirjallisesti eniten.

Sari Hindleyn upea maaseutumaisema sateenkaarin kera ihastutti lukijoita kolmossijan verran, mutta kehuja sateli kirjallisesti eniten.

Kolmannen sijan sai maaseutumaisema sateenkaarella. Se keräsi eniten kommentteja. Äänestäjät puhuivat maaseutukuvan puolesta 17 kertaa, koska on "Onni asua Merikarvialla".

–Kesäkuva tuo esiin kesän väriloistoa kauneimmillaan. Vihreys, taivas ja ihana kesäinen ilmiö sateenkaari. Aurinkokin varmaan paistoi lopulta, kuuluivat toiveikkaat kommentit.

Äänestäjäkuntaa löytyi kisassa Taiwania myöten. Siellä äänesti yksi ja muut vastanneet olivat Suomesta.

Muut kolme kuvaa keräsivät yhteensä 38 ääntä.

Voittajakuvan ottanut saa palkinnoksi 50 euron lahjakortin. Toiseksi sijoittunut saa 30 euron lahjakortin ja kolmas 20 euroa. Lahjakortit ovat S-ryhmän kauppoihin ja ne ovat voimassa 24 kuukautta.

Äänestäneiden kesken järjestetyssä arvonnassa onni suosi Marika Tehikoskea.

Kilpailuun osallistui yhteensä 17 valokuvaa, joista nettiäänestykseen toimittajien raati valitsi kuusi. Palkinnoista on ilmoitettu voittajille. Ne voi noutaa Merikarvia-lehden konttorista.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio