Merikarvia-lehtiMerikarvia

MERIKARVIA Televisiosta Pikku Kakkosesta ja Fox Kidsiltä sekä lukuisista live-keikoista tutut Mimi-prinsessa ja Kuku-leijona viihdyttävät lasten musiikki-showllaan myös Merikarvialla lauantaina 13. tammikuuta.

Parivaljakko on julkaissut jo neljä pitkäsoittoa. Venla-palkintoehdokkuus on jo sellaisenaan osoitus ammattitaidolla tehdystä työstä. Keikkoja Mimi ja Kuku tekevät vuodessa jo noin 190 eli useammin kuin joka toinen päivä. Suomen virallisella listalla he kärkkyvät toisella sijallaan kärkipaikkaa.

Musiikkiteatteria luova duo on musiikkipedagogi Majka Nurmisen ja näyttelijä Anna Kulmalan tiimityötä. Toiminnan kantavana peruskivenä on lapsen oman ajattelun aktivoiminen sekä terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen.

Lapsi pääsee itse osallistumaan liikunnallisen konsertin kulkuun. Kulttuurisihteeri Annu Valonen iloitsee, että saa duon myös Merikarvian lasten iloksi. Mimin ja Kukun keikkakalenteri on nimittäin myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen.

Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Mukana myös perinteisiä lastenlauluja.

Nuuttikulkue lähtee kunnanvirastolta kello 17.30. Nuuttipukkia lapset pääsevät arvailemaan Mieslaulajaintalolla tarjoilujen ja temppujen kera. Tapahtuma on maksuton.

Viime vuonna nuutipukiksi paljastui Ilmo Saari.

Nuutinpäivä Merikarvialla la 13.1. kello 17.30 alk. kulkue virastotalolta Mieslaulajaintalolle


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio