Paula Koivuniemi ja Remix estradille – Kankaanpää Rocks valtaa kaupungin

Paula Koivuniemi ja Remix estradille – Kankaanpää Rocks valtaa kaupungin

Ikä ei paina, kun aikuinen nainen kajahtaa! Paula Koivuniemi tähdittää Kankaanpää Rocksia tulevana lauantaina.

Jussi Valli

Lauantaina 16. kesäkuuta päästään Kankaanpään palloiluhallilla toden teolla kesän festivaalien tunnelmaan, kun Kankaanpää Rocks- tapahtuma marssittaa estradille kovan kattauksen musisointia joka makuun.

Puoli kahdeksalta alkavassa illassa lavalla nähdään bilebändikartalla mainetta niittäneet Remix! sekä George. Remix! on porilainen, TV:stäkin tuttu bilebändi, kun taas George on pop-duo, joka on ottanut vaikutteita muun muassa Gösta Sundqvistin laulunkirjoitusperinnöstä.

Illan kruunaa iskelmätaivaan pitkän linjan viihdyttäjä, Paula Koivuniemi orkestereineen. Koivuniemi itsessään ei suuria esittelyjä kaipaa.

1970-luvulla alkaneen uran aikana Koivuniemi on ehtinyt levyttää peräti 26 albumia, joista monet ovat myyneet kultalevyyn vaaditun rajan. Uusin albumi, Elämästä, julkaistiin muutama viikko sitten.

Jani Mäntylän mukaan tapahtumasta on odotettavissa kunnon pienoisfestivaalien tunnelmaa. Säpinää riittää hallissa sekä myös ulkotiloissa.

–Koko palloiluhallin parkkipaikka tullaan aitaamaan festivaalien käyttöön. Itse konsertit kuullaan palloiluhallin sisätiloissa, mutta ulkoalueelle on myös tulossa iso anniskelualue telttoineen ja karaokeineen.

Mäntylän mukaan järjestelytöitä riittää.

–Ensiviikostahan tulee vääjäämättä niin sanottu työviikko kaikille järjestelytahoille. Mutta kokonaiskuvassa olemme hyvässä vaiheessa, järjestelyiden suhteen, ja toivotaankin että myös juhlaväki löytää tapahtumapaikalle.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio