Proosit ja Merikarvian Naislaulajat estradilla Vaasan Kuorofestivaaleilla viikonloppuna

Soile Heikintalo
Proosit ja Merikarvian Naislaulajat estradilla Vaasan Kuorofestivaaleilla viikonloppuna

Vaasan Kuorofestivaali saa estradilleen myös merikarvialaisen Proosit. Kuoroa johtaa Solja Virta.

Marjo Keski-HeikkiläMerikarvia, Vaasa

Proosit ja Merikarvian naislaulajat esiintyvät lauantaina Vaasan Kuorofestivaaleilla Solja Virran johdolla. kenraaliharjoitukset koettiin keskiviikkona kunnanvirastolla ja sellainen draivi oli päällä, että esiintymisestä otetaan jälleen ilo irti kun on näytönpaikka.

Festivaali on viisipäiväinen kansainvälinen laulu- ja kuoromusiikin suurtapahtuma, joka on avoin kaikille kuoroille ja lauluyhtyeille. Festivaali järjestetään vuosittain toukokuun puolessa välissä. Tänä vuonna tapahtuman ajankohta on 9.–13. toukokuuta.

Soile Heikintalo
Merikarvian Naislaulajilla on kysyntää. Kuoroa johtaa Solja Virta.

Merikarvian Naislaulajilla on kysyntää. Kuoroa johtaa Solja Virta.

Kuorofestivaalin aikana järjestetään lähes sata konserttia ympäri kaupunkia ja Vaasan seutua; laulu- ja kuoromusiikkia kuullaan muun muassa kirkoissa, konserttisaleissa, kouluissa, ravintoloissa ja palvelutaloissa.

Pääesiintyjiksi kutsutaan eri laulu- ja kuoromuodoista kansallisia ja kansainvälisiä huippuesiintyjiä. Maailmanmusiikki, barbershop ja perinteisempi kuoromusiikki kulkevat käsi kädessä iloisessa festivaalitunnelmassa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio