Tarjoa oma tarinasi kuvien kera – Joululehti kaipaa aineistoa

Altti Mäntylä

Järjestyksessään 25. Merikarvian Joulu ilmestyy jälleen sopivasti ennen ensimmäistä adventtia.

Lehteen tulevaa aineistoa on tullut jo ihan kiitettävästi, mutta vielä ehtii mainiosti kirjoittamaan. Toivomus olisi, että tulisi jouluisia runoja ja tarinoita. Ovat tarinat sitten uusia, tai jo vuosikymmenten takaa, niin ne ovat aina yhtä luettuja. Toki vanhat muutkin aiheet kuin joulumuistelot ovat tervetulleita.

Juttuihin ja tarinoihin voi myös lähettää vanhoja valokuvia, sillä kuva kertoo usein enemmän kuin sanat.

Joululehti ilmestyy perinteisesti Merikarvia-seuran ja LC Merikarvian tuottamana. Lehdestä jäävä tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen ja kotiseututyön tukemiseen.

Myös tuki-ilmoituksia kerätään parhaillaan yrityksissä kiertämällä.

Aineistoa voi toimittaa aina 19. lokakuuta asti sähköpostilla altti.mantyla@gmail.com tai postitse osoitteeseen Soittokalliontie 7, 29900 Merikarvia.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio