Demareilta aloite koronan seurauksista toipumiseen - Koronavirus - Merikarvia-lehti

Demareilta aloite koronan seurauksista toipumiseen

Valtuustoaloitteessa vaaditaan Merikarvialle omaa toipumissuunnitelmaa jopa vuoteen 2030 asti. Tavoitteena on kattava elvytyssuunnitelma kaavoituksen ja investointien priorisoinnista aina lasten ja ikäihmisten hyvinvoinnin turvaamiseen.

Merikarvian SDP:n valtuustoryhmän seitsemän valtuutettua jätti Marika Uimaluodon, toinen vasemmalta, johdolla aloitteen, että kunta laatisi selvityksen ja vuoteen 2030 ulottuvan toipumissuunnitelman koronaepidemian vaikutuksista.

26.3. 8:45

Merikarvian sosiaalidemokraattinen valtuustoryhmä jätti maanantaina valtuustolle aloitteen, jossa kehotetaan tarttumaan koronan aiheuttaman poikkeustilan seurantaan ja laatimaan sen pohjalta toipumissuunnitelman.

– Maassamme jo yli vuoden kestänyt poikkeustila Koronaepidemian johdosta on aiheuttanut muutoksia kunnan palveluissa ja toiminnassa. Merikarvialla tulee varautua siihen, että rajoitukset voivat jatkua pitkäänkin. Niinpä kunnan tulee tukea kuntalaisia tänä vaikeana aikana, valtuutettu Marika Uimaluoto totesi maanantaina jättämässään valtuustoaloitteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset