Rokotusohjeet Merikarvian terveysasemalla: Saavu paikalle vasta kun rokotusaika lähenee ja varaa 15 minuuttia olon seurantaan - Koronavirus - Merikarvia-lehti

Rokotusohjeet Merikarvian terveysasemalla: Saavu paikalle vasta kun rokotusaika lähenee ja varaa 15 minuuttia olon seurantaan

Merikarvia-lehden toimitus kokosi toimintaohjeet rokotukseen saapuville.

Rokotteet valmistellaan niin, että ne säilyvät vaadittavan ajan. Merikarvialla rokotustahti on noin 70 henkilöä päivässä, ja yleensä rokotuspäiviä on yksi viikossa.

26.3. 13:28

Seuraa Porin perusturvan tiedotteita ja varaa aika, kun ikäryhmäsi kutsutaan. Aikoja on nyt varattavissa vuonna 1951 ja sitä aikaisemmin syntyneille. Ajan voi varata netissä perusturvan sivuilla, asioimalla Merikarvian terveyskeskuksessa sai soittamalla 044 7010878.

Astu sisään pääoven oikeanpuolimmaisesta neuvolan ovesta noin viisi minuuttia ennen varaamaasi aikaa.

Saavu paikalle noin viisi minuuttia ennen saamaasi aikaa. Sisäänkäynti rokotuksiin tapahtuu neuvolan ovesta maski kasvoillasi. Jos sää sallii, voit odottaa tarvittaessa myös ulkona, jos saavuit paikalle aivan liian ajoissa.

Merikarvian rokotuspäivät ovat keskiviikkoisin tai torstaisin, välillä molempinakin päivinä tilanteen mukaan.

Ei kirvellyt yhtään, vakuutti asiakas rokotteen saatuaan.

Rokotus kestää ohjeistuksineen noin 3 minuuttia, ja sinä aikana saat myös tehosterokotetta varten uuden ajan 12 viikon päähän. Seuraava asiakas saa rokotteensa 10 minuuttia myöhemmin toisessa huoneessa, joten kohtaamiset on minimoitu.

Ohjeet koronarokotteen saaneelle. Siitä käy ilmi myös minkä rokotteen olet saanut ja koska on tehosterokotteen aika.

Rokotuksen jälkeen varaa 15-minuuttinen istuutumalla turvavälein oleville neuvolatilan istuimille, että hoitohenkilökunta saa varmistettua hyvinvointisi ennen poistumistasi. Tutustu samalla saamaasi rokoteinfoon.

Poistu ulos pääsisäänkäynnistä, että vältytään kohtaamisilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset