Koronarokotuksia kahtena torstaina Merikarvian terveysasemalta – seuraava tilaisuus 25. elokuuta

Porin perusturvan yhteistoiminta-alueen Merikarvian terveysasemalla rokotetaan jälleen torstaina 25. elokuuta kaikkia yli 60-vuotiaita.

Koronarokotusten massatapahtumat kahtena torstaina on tarkoitettu nyt Merikarvialla kaikille yli 60-vuotiaille.

Merikarvialla järjestettiin massarokotusilta ilman ajanvarausta torstaina 18. elokuuta j aseuraava tilaisuus on ensi torstaina 25. elokuuta kello 16-20. Paikkana on Merikarvian terveysasema.

Rokotukset tapahtuvat THL:n antamien, rokotushetkellä voimassa olevien ohjeiden mukaisesti. Molemmissa tilaisuuksissa rokotetaan myös 60 vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia henkilöitä, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin.

Koska tilaisuudet järjestetään ilman ajanvarausta, tulee varautua odottamaan vuoroaan.

Neljänsiä rokoteannoksia tarjotaan portaittain alkaen henkilöistä, joilla on suurin lääketieteellinen riski vakavalle koronataudille.

Neljäs rokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Jos on saanut kolme rokoteannosta ja sairastanut koronan, ei tarvitse nyt tehosteannosta.

Ajanvarauksella koronarokotuksia saa perusturvan alueella tällä hetkellä Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa Herralahdenraitti 2:ssa Porissa sekä sote-keskus Cottonissa Siltapuistokatu 2:ssa Porissa. Ajan koronarokotukselle voi varata koronarokotusten ajanvarauspuhelimesta 02 623 4360. Puhelin on avoinna ma-to kello 8–16 ja pe klo 8–14.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos