Preeco.fi kesäkalusteet – 2020 vinkit puutarhaan - Mainos - Merikarvia-lehti

Preeco.fi kesäkalusteet – 2020 vinkit puutarhaan

Aurinko on viime aikoina hellinyt suomalaisia. Nyt onkin paras aika hankkia täydelliset kesäkalusteet omalle pihalle ja terassille.


15.6. 6:00

Kesäkalusteiden hankinnassa on syytä kiinnittää huomiota kalusteiden materiaaliin ja kokoon. Tärkeää on tietenkin myös, että kesäkalusteet sopivat ulkonäöllisesti ympäristöönsä, ja miellyttää etenkin omaa silmääsi.

Preeco.fi verkkokauppa valitsi kolme tämän hetken suosituinta kesäkalustetta, jotka menevät nyt kuin kuumille kiville.

Aurinkosänky on monipuolinen kesäkaluste

Aurinkosänky sopii erinomaisesti niin puutarhaan, terassille ja isommille parvekkeille. Suosittu aurinkovuode taittuu moneen eri tarkoitukseen, joidenkin mallien täyttäessä kaikki kesäkalustetarpeet.

Aurinkovuode on pyöreä sohva, johon mahtuu useita istujia tai makoilijoita. Suosituimmat aurinkosänkykoot ovat halkaisijaltaan 160 ja 180 cm, joten myös makoilu onnistuu helposti.

Useat mallit voidaan myös jakaa kahteen tai useampaan osaan, jolloin aurinkosängystä muodostuu erillisiä istuimia. Preecon uutuus on VERONICA aurinkosänky, jonka etuosa voidaan pyöräyttää sohvan alle, jolloin aurinkosängystä saa myös ulkosohvan.

Polyrottinkinen aurinkosänky toimii siis niin ulkosohvana kuin aurinkotuolinakin, tarjoten reilusti tilaa. Aurinkosängyssä on myös laskettava aurinkovarjo, jonka alta löytyy aina varjoisa paikka kesähelteillä.

Riipputuolit ovat tämän hetken hittituote

Riipputuoleista on parissa vuodessa tullut erittäin suosittuja myös Suomessa. Riipputuoli telineellä on helppo sijoittaa mihin tahansa tasaiselle alustalle, ja sitä voidaan käyttää myös sisätiloissa.

Säänkestävä polyrottinkinen riipputuoli on todella pitkäikäinen hankinta, jolle takuulla riittää aina käyttäjiä. Riipputuoli tarjoaa erittäin rentouttavan paikan niin lapsille kuin aikuisillekin.

Polyrottinkinen moduulisohva taittuu kaikkiin tiloihin

Polyrottinkisohvat tarjoavat ominaisuuksiltaan täydellisen kesäkeitaan suomalaiseen puutarhaan ja parvekkeelle. Säänkestäviä polyrottinkikalusteita voidaan huoletta pitää pihalla myös vesisateella.

Moduulisohva on aina täydellinen juuri sinun pihallesi tai terassillesi. Valmiita moduulisohvapaketteja on helppo jatkaa lisäpaloilla. Polyrottinkinen moduulisohva on myös helppo jakaa useaksi erilliseksi istuimeksi tarvittaessa.

Kokonaisvaltaisen puutarharyhmän saat kun valitse polyrottinkisohvan tai moduulisohvan puutarhapöydällä. Näin saat samalla puutarhaasi mukavan ruokailupaikan.

Kaikki Preecon kesäkalusteet löydät täältä

Lue myös:

Lue myös: