Kaduttaako? – Katso, mitä kolmannen polven yrittäjä Juuso Perkola ajattelee yrittäjyydestä ja yrittäjän arjesta - Satakunnan yrittäjät - Merikarvia-lehti

Kaduttaako? – Katso, mitä kolmannen polven yrittäjä Juuso Perkola ajattelee yrittäjyydestä ja yrittäjän arjesta

Viisikymmentä ajoneuvoa ja miljoonia kilometrejä vuosittain. Kuljetus Perkola Oy on satakuntalainen perheyritys, jonka kyydissä kulkevat niin elintarviketeollisuuden tarvitsemat raaka-aineet ja puolivalmisteet kuin rakennusteollisuuden tuotteetkin.

Kuljetusalan yrittäjä Juuso Perkola haluaa Säkylän Yrittäjien puheenjohtajana edistää osaltaan myös yrittäjien ja kunnan yhteistyötä sekä olla kärkipaikalta mukana rakentamassa kunnan elinkeinoelämää.­


6.8. 15:22

Tutustu yrittäjän arkeen:

Yksi kaikkien puolesta

Me olemme Yrittäjät – pienten ja keskisuurten etuja ajava, kaikkia yrittäjiä palveleva järjestö.

Liittymällä oman paikkakuntasi yrittäjäyhdistyksen jäseneksi, olet mukana yrittäjyyden hyväksi tehtävässä työssä. Löydät oman paikkakuntasi yrittäjäyhdistyksen täältä.

Jäsenenä saat käyttöösi paljon erilaisia rahanarvoisia etuja, monipuoliset neuvontapalvelut sekä mahdollisuuden erilaisiin yrittäjille järjestettäviin koulutuksiin ja tapahtumiin, joissa voit verkottua ja viettää aikaa yhdessä yrittäjäkollegojesi kanssa.

Tule mukaan:yrittajat.fi/tulemukaan

Lue myös:

Lue myös: