Arkkitehti valittu koulukeskuksen uudistamisprojektiin

MERIKARVIA Kunnanhallitus valitsi koulukeskuksen tilojen saneerauksen suunnittelijaksi arkkitehtitoimisto Mikko Uotilan. Kunta sai kolme tarjousta, joista valittu tarjous oli edullisin. Arkkitehtitoimisto Mikko Uotila tarjoutuu suunnittelemaan koulukeskuksen saneerauksen 60 euron tuntihintaan.

Suunnitteilla on avoimien opiskelutilojen saaminen etenkin lukion käyttöön. Lukio on rakennettu vuonna 1985. Sen jälkeen tiloihin ei ole tehty isompia muutoksia kielistudiota lukuun ottamatta. Tämän vuoden talousarvioon on varattu investointiohjelmaan 15 000 euroa remontin suunnitteluun ja ensi vuodelle 200 000 euroa saneeraukseen.

Koulukeskukseen on tarkoitus saada avoimet ja muunneltavat tiloja, joissa voidaan opiskella yksin, pareittain, pieninä ryhminä ja välillä vähän suurempinakin ryhminä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio