Pakina: Haku päällä - Puheenvuoro - Merikarvia-lehti

Pakina: Haku päällä

7.2.2018 17:00

Pistäkääs poijat juhlapuvut pesuun! Sitä meinaan vietetään meikäpojan häitä melkoisen pian, mesosi Takamäen Ana kun meidän pöytäämme Laattapupissa istahti.

– Meinaan uusi mammanhaku- ilmoitus Merikarvia-lehteen on nyt valmis.

– Otetaas yhdet sen kunniaksi, ehdotteli kuskimme Teppana. – Maksatkos sä, Ana?

–Mä luen nyt kuuluvalla äänellä, niinkuin bingossa, tämän ilmoitukseni niin että kommentoikaapa te!

Meidän, eli Iso-Ahjon, Halla-Vein ynnä Teppanan välihuudot/ huomaukset on laitettu sulkuihin:

Molskis ja loiskis naiset (eli siis nuoret naiset) sekä hyvää päivää kaikille säädyille (eli eritoten säädyttömille). Olen sporttinen (läski) keski-iän (wanha käpy) kynnyksellä oleva mies! Olen kotoisin Kankaanpäästä (mutta paranemaan päin). Harrastan päivittäin liikuntaa (laahustan lähipubiin).

Olen yleisesti ottaen aktiivinen (tv:n orja) ja pidän työstäni (kunhan löydän sellaisen). Harrastan karaokea (mulla on häätöuhka päällä). Minulla on hyvä lauluääni (joka pilaantuu ulos tullessaan). Laulan mieskuorossa (mutta muuten olen siveellinen). Tupakkaa poltan vain humalassa (eli usein).

Ulkonäköni on ok (pärstäni on kuin taidekehän kartta, finnejä ja maksaläikkiä naama täynnä). Haluan selvittää henkisen (eli fyysisen) yhteensopivuutemme. Tietysti myös ulkonäkö näyttelee pientä roolia (eli ainoaa), mutta tärkeintä on sisäinen kauneus (pankkisaldot).

Olen lapsirakas (Jos meille käy vahinko, vanhempasi auttavat). Olisi ihana viettää romanttista iltaa kotisohvalla kynttilöiden valossa (toivottavasti päänsärky ei ole sinulle ongelma). Vastaukset tämän lehden konttoriin nimimerkille ”Yksinäinen Meren Äärellä” ( juu, eli nainut, mutta ei naimisissa).

– Kyllä me sitten tulemme valitsemaan sulle elämän sulostuttajaa vastauskirjeiden joukosta, lupailimme me Analle.

– Huumori ja rakkaus kun ovat elämän suola, niin ei ole ihme, että nyt janottaa, huomautti kuskimme ja urkurimme Teppana.

– Haes Ana vielä yhet niin ainakin joku, eli me, rakastetaan Sua…

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset