Gallup: Kaipaatko Merikarvialle jotain liikettä tai kauppaa?

Kävimme kysymässä torilla, kaipaavatko ihmiset Merikarvialle jotain uutta kauppaa tai liikettä.

Kirsi Rajala
Gallup: Kaipaatko Merikarvialle jotain liikettä tai kauppaa?

Anja Luusalo, Merikarvia

Merikarvia

–Kaipaan oikein hyvää ja isoa vaatekauppaa, josta saisi muotivaatteita. Samantyylistä kuin Karvis. Tyhjää liiketilaa kyllä riittäisi. Keskustaan kaivataan myös jotain kunnon ravintolaa, miettii Anja Luusalo.

Kirsi Rajala
Ritva Kytökangas,
Ruotsi

Ritva Kytökangas, Ruotsi

–En ole paikkakuntalainen, niin en oikeastaan osaa sanoa kaipaanko mitään. Kesällä täällä saa kyllä kaikkea mitä tarvitsee ja torilla on todella hyvä vanhanajan tunnelma, kertoo Ritva Kytökangas.

Kirsi Rajala
Tarja Hokkanen,
Tampere

Tarja Hokkanen, Tampere

–Olen vain kesät Merikarvialla ja minusta täältä löytyy kaikki tarvittava. Täällä on hyvät ja isot ruokakaupat. Esimerkiksi K-kaupassa on niin hyvä lihatiski, että harvassa paikassa on, sanoo Tarja Hokkanen.

Kirsi Rajala
Veikko Palomäki,
Merikarvia

Veikko Palomäki, Merikarvia

–Mitään uutta ei tarvita, kaikki tarvittava on jo. Jos jotain, niin rahatehdas tänne pitäisi perustaa, toteaa Veikko Palomäki,


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio