Gallup: Mitä ajattelet väkevien oluiden tulosta ruokakauppaan?

Kristiina Dyer
Gallup: Mitä ajattelet väkevien oluiden tulosta ruokakauppaan?

Pekka Toivonen

Merikarvia

Alkoholilaki mahdollistaa niin väkevämpien oluiden kuin limuviinojen myynnin elintarvikeliikkeissä. Tiedustelimme, mitä mieltä merikarvialaiset ovat uuden lain vaikutuksista?

–Onhan se hyvä, ettei tarvitse erikseen mennä viinakauppaan niitä ostamaan. Saranat säästyvät. En usko, että ruokakaupan myynti tämän takia suuresti kasvaa, mietti Pekka Toivonen.

Kristiina Dyer
Maija Itäkylä

Maija Itäkylä

–Paljon puhetta ja vähän villoja. Eduskuntaa myöten pidettiin puheita. Tuo pieni prosenttirajan nosto on mielestäni aivan yhdentekevä, kiteyttää mietteensä Maija Itäkylä.

Kristiina Dyer
Matti Sukevainen

Matti Sukevainen

Muutos on monelle aivan yhdentekevä.

–27 vuotta olen pärjännyt ilman alkoholia, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä huominen tuo tullessaan, Matti Sukevainen tulkitsee.

Kristiina Dyer
Inkeri Heikkilä

Inkeri Heikkilä

–Minulle tuo uudistus on aivan sama, sillä en käytä keskiolutta sen enempää kuin väkevämpiä oluita. Muutos ei ole mitenkään merkittävä, Inkeri Heikkilä toteaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio