Marjo Keski-Heikkilä

Kesällä alkaneet sunnuntain julkisen liikenteen syöttöyhteydet Tuorilaan toimivat, mutta enemmänkin kyytiin mahtuu. Siikaislainen Satamatkat Oy ajaa Merikarvian kunnan ja ely-keskuksen tukemana pyhisin kahdesti Krookan ja Tuorilan väliä syöttöliikenteenä.

Linjan aikatauluista on tullut kyselyjä ja epäselvyyttä on ollut myös, mistä pysäkeiltä 2 euron kyytiin pääsee. Krookan sataman lisäksi taksi pysähtyy Pizzerian kohdan pysäkeillä sekä kääntöpaikalla Tuorilan Seolla.

–Sopimus on toistaiseksi voimassa sunnuntaisin kaksi vuoden ajan eli kesään 2019 saakka, Satamatkojen Markku Kallioniemi kertoo.

Ensimmäinen yhteys kasitietä liikennöiville busseille lähtee Krookasta sunnuntaisin kello 12.35, pysähtyy keskustassa 12.40 ja on Tuorilan Seolla 12.50. Sama linja lähtee takaisin klo 13.10, on 10 minuutissa keskustassa ja vartin kuluttua 13.25 Krookassa.

Toinen linja kulkee samaa reittiä myöhemmälle bussiyhteydelle. Lähtöaika Krookasta on 15.40. Keskustassa taksi on kello 15.45 ja Tuorilassa 15.55. Paluuaikataulu on kello 16.10 Tuorila, 16.20 keskusta ja 16.25 Krookka.

Molemmat linjat mahdollistavat jatkoyhteydet sekä Vaasan että Porin suuntaan. Vastaavasti näiltä Satakunnan Liikenteen ja Onnibussin linjoilta tulevat pääsevät Merikarvialle.

–Siikaisista pääsee samalla linjalla myös Merikarvialle ja takaisin. Viidellä eurolla pääsee Siikaisten Sinihelmestä sunnuntaisin kello 12.05 ja saman hintainen paluumatka alkaa kello 16.30, Seija Kallioniemi Satamatkat Oy:stä kertoo.

Juttua muutettu 3.11. klo 11.58 yrityksen nimen osalta. Palvelun hoitaa Satamatkat Oy. Yrityksellä on myös takseja.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio