Merikarvian kunnassa tavoitellaan esimiehille yhtenäisiä tehtäväalueiden toimintamalleja tulevan vuoden talousarvion laadintaan. Talousjohtamisen

työkalulla ohjeistetaan yhtenäisten periaatteiden noudattamiseen. Perusteluja pitää olla joka menolle ja tavoitteet realistisia.

Heinäkuun 2017 talousarvion toteutuma paljastaa, että edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna kunnan tulos on noin 600 000 euroa heikompi

kuin vuonna 2016. Tulos on -388 000 euroa, kun viime vuonna vastaavana ajankohtana tulos oli 224 000 euroa positiivinen.

Erikoissairaanhoidon menojen kasvu on noin 400 000 euroa. Näillä näkymin kunta tekee merkittävän alijäämätuloksen tältä vuodelta. Se vaikuttaa oleellisesti myös ensi vuoden talousarvioon.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    ”Merikarvia on vireä, nykyaikaiset ja monipuoliset palvelut asukkailleen tarjoava kunta, jonka talous on erinomaisessa kunnossa.” (Kunnanjohtajan viran hakuilmoitus)

    Onko sittenkään niin erinoimaisessa kunnossa kuin?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio