Mielipide: Mikä on kenenkin fakta tuulen pyörityksessä?

Epäileväinen

MIELIPIDE Merikarvialla tuulee ja vetää joka suunnalta, kun lukee sanomalehtiä. Jokainen kirjoittaa ja heittelee esiin varmoja faktoja. Niinpä minäkin pistän lusikkani soppaan. Ensin totean, että naapurikunnassa asukkailla täytyy olla erilainen kuuloluu kuin täällä, koska siellä myllyt rakennettiin ilman suurta metakkaa.

Kaikki osapuolet ovat voittaneet niin maanomistajat kuin erityisesti kunta, joka erään tiedon mukaan saa 20 000 euroa vuodessa jokaisesta tuulimyllystä kiinteistöveroa. Ei ole pikkuraha, kun 20 myllyä tekee 400 000 euroa vuodessa.

Sen Merikarvia on nyt menettänyt. Se on paljon rahaa. Kuka hoiti asian tähän pisteeseen – astukoon esiin, jos kehtaa?!

Mielestäni ei riitä toteamus ”Saattaa olla”.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio