Mielipide: Mikä onkaan tärkeintä Nuortenniemen kehittämisessä?

MIELIPIDE Olen useamman kerran ollut tänäkin kesänä Nuortenniemen tilaisuuksissa. Murheekseni olen todennut, kuinka ihmiset joutuvat ruokalassa kiipeilemään lattiaan naulattujen 2 x 4 tuuman lankkujen yli ja istumaan niiden päällä.

Päärakennuksessa, jota ei homeongelmien takia käytetä kuin joskus. Sinne on laitettu parkettilattia ja asianmukaiset kalliit kalusteet. Kuka seurakunnassa päättää asioista niin, ettei vierailijoiden mukavuudesta välitetä. Hankkikaa nyt sinne ruokalaan kunnon tuolit edes.

Vessoista puhumattakaan. Olisiko seurakunnan tilintarkastajien huomioitava, että Nuortenniemessä maksetaan kahdesta vesimittarista vuosimaksu ja kulutus on vain muutama kymmenen kuutiota.

Olisi mukava jos saisin vastauksen näihin kysymyksiin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio