Päiväkotiin uutta henkilökuntaa

Marjo Keski-Heikkilä
Päiväkotiin uutta henkilökuntaa
Merikarvia

Kunnanhallitus päätti 27. kesäkuuta perustaa uuden lastentarhanopettajan toimen paikkaamaan Norkoolin päiväkodin henkilöstövajetta. Uuteen avoimeen paikkaan haki seitsemän hakijaa, joista neljä täyttivät hakuvaatimuksena olleen pätevyysvaatimuksen.

Kesken hakuajan ilmeni myös kiireellinen tarve palkata päiväkotiin työloman sijainen. Sijaisuus kestää todennäköisesti useita kuukausia.

Sivistyslautakunta päätti 25. heinäkuuta kokouksessaan, että vakituiseen pestiin palkataan Jenni Niemi-Ranne ja sijaisuuteen Hanna Parviaisen. Uudet työntekijät aloittavat 1. elokuuta.

Sivistyslautakunta päätti samassa kokouksessa, että useita vuosia määräaikaisella työsopimuksella työskennellyt Mari Marttila vakinaistetaan 1. elokuuta alkaen.

Marttila on toiminut päätoimisesti peruskoulun ja lukion tuntiopettajana sekä hoitanut opintojen ohjausta. Opinto-ohjaajalla on kouluissa niin vähän oppitunteja, että tuntimäärä ei riitä vakituisen opinto-ohjaajan viran perustamiseen.

Päivitetty 1.8.2017 klo 9.00: Mattilan etunimi korjattu.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Joskos Marttilan oikea nimi olisi Mari eikä Minna …

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio