Rakennustyöt valmistuivat - katso, miltä Merikarvian uusi leirintäalue nyt näyttää

Kristiina Dyer
Rakennustyöt valmistuivat - katso, miltä Merikarvian uusi leirintäalue nyt näyttää

Yrittäjä Ville Ojamo voi hetkeksi huokaista, kun iso urakka alkaa olla loppusuoralla. Rannan pieneltä kalliosaarelta on hienot näkymät avomerelle.

Kristiina Dyer

Merikarvian uuden leirintäalueen Jukola-Campingin maanrakennustyöt ovat loppusuoralla. Urakasta vastannut Eumer on vetänyt alueelle salaojat, sadevesiviemärit, ja sähkötolpat ovat paikoillaan. Alueen reunassa on myös pieni huoltorakennus jätteitä ja kemiallisen vessan tyhjennystä varten.

Rantaan on muotoiltu hiekkaranta ja pienelle kalliosaarelle on rakennettu kaarisilta. Kalliosaarelta on mukavat näkymät paitsi Krookkaan myös avomerelle.

Rantaan on tehty myös aallonmurtaja, jonka päälle on rakennettu laituri. Aallonmurtajaa ja rannan reunustusta varten on tuotu suuret määrät soraa ja kiviä.

–Vesi oli syönyt rantaa monta metriä. Nyt rantaa on vahvistettu kivillä niin, ettei meri enää vie rantaa mukanaan, Eumerin yrittäjä Ville Ojamo kertoo.

Alue on vanhaa saha-aluetta, ja rantoihin on aikoinaan heitetty valtavat määrät lautarimoja.

–Olemme poistaneet suuret määrät rimoja rannasta, mutta aina niitä vain nousee esiin pohjasta. Aivan uimarannan kohdalla on kalliopohja, joten sieltä rimoja ei enää nouse, mutta reuna-alueilla rimoja on edelleen, Ville Ojamo juttelee.

Kaikki alueen sorat, hiekat ja mullat on tuotu yrityksen omilta mailta Merikarvialla.

Leirintäalueen maanrakennusurakan hinnaksi tuli lähemmäs 100 000 euroa. Leirintäalue sijaitsee aivan puolustusvoimien virkistysalueen vieressä.

> Katso, miltä uusi leirintäalue nyt näyttää. Haastattelussa Ville Ojamo. Laituria rakentavat Juuso Puttonen ja Aleksi Ylönen.

 

Kommentit (2)

  • Nimetön

    Hmm, maanrakennusurakan hinta oli 72 800 , maksoikin sitte n. 100 000? Siihen kului tälle vuodelle varattu määräraha budjetista, tuloksena sepelikenttä.
    No, ei se haittaa, 29.5 kunnanhallituksen kokouksen esityslistalla on esitys että eipä korjatakkaan vesitornin, siirretään siitä 35 000 että saadaan Jukola Campigille sauna ja vessa ym………
    Ai niin, Porissa on joku kekkerit juhannuksen jonne tulee väkeä noin 70 000 henkeen, tartteehan niille olla vaunupaikat ja fasiliteetit kunnossa kun Jukolaankaan ei enää niin vaan mennä saunomaan….

  • ?

    Siin sit näytettii V. Ojamoa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio