Rantatie käyttäjäystävällisemmäksi – uusi kevyenliikenteenväylä ensi vuonna

Tekninen lautakunta kokoontui 3. elokuuta.

Arkistokuva/Marjo Keski-Heikkilä
Rantatie käyttäjäystävällisemmäksi – uusi kevyenliikenteenväylä ensi vuonna

Pohjoisen rantatien varteen on toivottu kevyenliikenteenväylää, sillä tiellä kulkee muun muassa paljon koululaisia. Pauli Laivo on tehnyt suunnitelman kevyenliikenteenväylästä. Suunnitelman pohjalta pystytään tekemään kustannusarvio. Väylä voidaan luontevasti jaksaa kahteen osaan, jolloin siitä syntyvät kustannukset pystytään jaksottamaan kahdelle vuodelle.

Tekninen lautakunta päätti hyväksyä suunnitelman. Väylän pituutta lisättiin vielä sata metriä aiemmasta suunnitelmasta. Uuden väylän kokonaispituudeksi tulee hieman alle kaksi kilometriä.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Lehden toimittajako nämä rakennuspäätökset tekee, kun kunnassa niitä ei ole tehty.

  • ps

    jos toimittaja ei tiedä että kuva ei ole merikarvialta vaan kankaanpäästä saati että on ihan älyttömän vanha :DDD

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio