Tekstareissa useita vinkkejä Merikarvian elinvoiman lisäämiseksi

Pistäkää nyt joku yrittäjämielinen vaikka pikkukievarin vanhoihin tiloihin pubi pystyyn. Se elävöittäis kummasti keskustaa.

Onko kaikilla varmasti riittävästi palovaroittimia katossa? Niin monta ihmistä on pelastunut tulelta ja häkämyrkytykseltä. Omaiset, tarkastattehan ikäihmisten palovaroittimien olemassaolo ja kunto. Hellatulen kanssa ei ole leikkimistä, eikä sähköhellankaan kanssa.

Tulevatko kaikki puutarhamarjasi poimituksi? Kannattaa lahjoittaa, sillä aina joku tarvitsee ja iloitsee saamastaan. Voisiko kunta ihan perustaa rekisterin, johon voisi ilmoittaa ylimääräisestä sadosta?

Jos oman edun tavoittelu kuntalaista loukkaakin, jotkut suhtautuvat suopeasti, koska "Hallituksen kanssa siitä puhuttiin, mutta silloin tulkinta oli, että esteellisyyttä ei ole."

Eikö Merikarvian kunta tai seurakunta voisi perustaa sellaista virkaa, että olisi joku joka kävisi katsomassa sairaiden ja vanhusten luona miten he jaksavat? Nimimerkki Omainen

26. elokuuta kadonnut naisten harmaa takki Rantahuoneen vintiltä ilmoitus on aiheeton. Takki on palautettu. Kiitos.

Löysitkö avokelan vapoineen? Unohdin Mikado 2007 FD virvelin Marjakarille la 2.9.2017. Jos löysit, soittaisitko 0407491115, olisin iloinen.

Lähetä viesti numeroon 17192. Kirjoita alkuun MK ASIA, nimesi tai nimimerkkisi ja mielipiteesi. Hinta 0,85 e.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio