Tiistaisin Merikievariin: Naisten haku luonnistuu vain miesten avulla

Marjo Keski-Heikkilä
Tiistaisin Merikievariin: Naisten haku luonnistuu vain miesten avulla

Satu Vanhatalo jatkaa tiistain naistentansseja koko heinäkuun ajan Merikievarin Vintillä. Myös kirpputori on osoittautunut matkailijoiden aarreaitaksi.

Marjo Keski-HeikkiläMerikarvia

Musiikkia tangokuninkaallisesti Jouni Raition tahdittamana ja naisilla etuoikeus hakea. Merikievarin Vintillä järjestetään neljänä tiistaina peräkkäin kesäiset tanssit.

–Päätimme jatkaa viisivuotista perinnettä, kun yleisö niin toivoi, yrittäjä Satu Vähätalo kertoo.

Yhteistyökumppaneita löytyi sekä oluttehtaasta että lähiseudun Korpelan lihajalostamosta, joten haasteeseen oli lopulta helppo tarttua. 100 ensimmäiselle tarjotaan ilmaiset makkarat.

–Onhan se tosi tärkeää, että viikollakin on toimintaa. Onneksemme myös Porin Suviseurat ulotti vaikutuksena myös Merikarvialle, Vähätalo kertoi valmistautuessaan 90 yöpyjän majoittumiseen viime viikolla.

Naistentansseissa haku tapahtuu naisten aloitteesta. Mikään ei kuitenkaan estä myös miehiä olemaan aloitteellisia, sillä pääasiahan on tanssiminen.

–Väkeä tulee tosi pitkänkin matkan päästä. Kaiken ikäisiä, Vähätalo iloitsee.

Kaikilla ei välttämättä ole aluksi rohkeutta hakea, mutta kyllä se uskallus sieltä yltyy muiden esimerkillä.

Elävä musiikki kuuluu Merikievarissa asiaan. Tiistaina 4. heinäkuuta naistentanssien rytmit takaa Jouni Raitio yhtyeineen. Moni muistaa hänet vuoden 1990 tangokuninkaana.

Seuraavana tiistaina 11. heinäkuuta tanssittajana on Pekka Rinne. Kulkuripojat ovat tanssikansan pauloihinsa 18. heinäkuuta ja viimeisellä kerralla 25.7. esiintymisvuoron saa Jade´s Band.

Merikievarista aamupalaa saa kuudesta alkaen ja kirpputori on auki keskiviikosta sunnuntaihin.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Loistavaa👌

  • Nimetön

    ”mies avulla”? Etteks te oikolue julkastavia tekstejä?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio