Kouluterveyskysely: Kankaanpää on Satakunnan kunnista se, jossa lapset harrastavat ahkerimmin – onko syy pesäpallossa? - Urheilu - Merikarvia-lehti

Kankaanpäässä ja Merikarvialla ovat Satakunnan ahkerimmin harrastavat lapset – piileekö selitys omissa jäähalleissa ja pesäpallossa?

Kouluterveyskyselyn mukaan Satakunnan aktiivisimmin harrastavat lapset löytyvät Kankaanpäästä ja Merikarvialta. Näissä kunnissa joka kolmas 4.-5.-luokkalainen harrastaa viiternä päivänä viikossa. Ilmiötä saattaa selittää esimerkiksi pesäpallo ja monipuolinen tarjonta sekä omat jäähallit. Pienissä kunnissa liikuntaryhmissä on aina tilaakin kaikille.

Liikunnan iloa! Merikarvian Jääurheilijoiden junioroit innostuivat myös katulätkästä, kun Ässien pelaaja Simon Åkerström vieraili Merikarvialla.­

21.10.2019 9:06

KANKAANPÄÄ, MERIKARVIA Tänä syksynä julkaistun kouluterveyskyselyn perusteella kankaanpääläiset lapset ovat Satakunnan innokkaimpia harrastajia. Liki 38 prosenttia kyselyyn vastanneista kankaanpääläisistä 4.–5. -luokkalaisista ilmoitti harrastavansa jotakin vähintään viitenä päivänä viikossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset